Немога да го обясня много точно. те са с една пластмаска , която се захваща за платката чрез завъртане. На нея са разположени две клеми , те трябва да се откачат и на новата крушка да се презопоят. пипкава работа е. представляват крушки за плафон от най-малкия тип , на които им се огъват крачетата и се презапояват.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Нов собственик на 156 с много въпроси !
Collapse
X
-
Обикновени безцокални крушки вземаш, махаш и трите стари, и на мястото където контактува цокала от старата запояваш крачетата на крушките. Така съм вече една година, и на един колега така ги направих.
Не е трудно. Ст са крушките. Като смъкнеш конзолата се възползвай и смени вс крушки в пепелници и др уреди!
Има теми по този въпрос в раздела. Струват стотитнки мисля 40 ст за крушка!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеОбикновени безцокални крушки вземаш, махаш и трите стари, и на мястото където контактува цокала от старата запояваш крачетата на крушките. Така съм вече една година, и на един колега така ги направих.
Не е трудно. Ст са крушките. Като смъкнеш конзолата се възползвай и смени вс крушки в пепелници и др уреди!
Има теми по този въпрос в раздела. Струват стотитнки мисля 40 ст за крушка!
---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 22:56 ----------
Ако са същите като при 147цата, има ги в Еуро 07 по 2 лв. Каталожния им номер е 2387.
това е от колегата Calobranалфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
И аз мисля,че ще е добре да се сменят всички крушки като падне конзолата,и в този ред на мисли искам да разбера....тези на 3-те уредчета горе....гориво,температура и прочие....дали и те са с крушки уникат или само на климатроника щеиграе поялника?
Comment
-
На уредчетата са си най-обикновени стандартни, като на километража и оборотомера. 4 бр. са за подсветка + още 2 за бензина и температурата. Само тия на климата са шантави.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеОбикновени безцокални крушки вземаш, махаш и трите стари, и на мястото където контактува цокала от старата запояваш крачетата на крушките. Така съм вече една година, и на един колега така ги направих.
Има теми по този въпрос в раздела. Струват стотитнки мисля 40 ст за крушка!
Успех!sigpic
Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
.:: My PRECIOUS ::.
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениес ключа е малко по сложно,поне в офицялното представителство ми искаха за ключ без бутони 339лв и 138,80лв за код карта,е не им ги дадох и затова сега си търся алтернативен вариянтsigpic
Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp
Comment
-
И като закачаш акумулатора гледай ключа да е изваден от контактаAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Аз и без това мисля да кача акумолатора в нас да му долея малко дестилирана вода ако има нужда и да му направя някой друг цикъл зареждане разреждане с една крушка и зарядното,така че тогава ще барникам по свалянето на волана...някой за чистачките да има мнение и да е имал подобен проблем?
Comment
-
Първоначално публикувано от Beretta Покажи съобщениеАз и без това мисля да кача акумолатора в нас да му долея малко дестилирана вода ако има нужда и да му направя някой друг цикъл зареждане разреждане с една крушка и зарядното,така че тогава ще барникам по свалянето на волана...някой за чистачките да има мнение и да е имал подобен проблем?
П.С.За да свалиш еърбега,няма нужда да откачаш акумулатора,просто не трябва да даваш на контакт със свален еърбегFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment